2022. május 22. - Júlia, Rita

Párbeszéd: Rogán Antalig érnek a Völner-ügy szálai?

Sajtóhírek szerint Rogán Antal kabinetfőnöke is érintett lehet a Völner-ügyben. A Párbeszéd a kormányváltás után elszámoltatást ígér.
2022. január 17. hétfő 12:16 - HírExtra

A Párbeszéd közleménye:

"Ahogyan nincs két Fidesz, úgy nincs két külön ügy sem: az úgynevezett Völner-, Schadl-ügy szereplői nem magányos elkövetőként sefteltek a minisztériumokat, egyetemeteket és más intézményeket átszövő, ártatlan embereket megnyomorító korrupciós cselekményekben, hanem az Orbán-rezsim részeként, a kiváltságosok tudtával és támogatásával. 

Mint valami maffia, Orbánék úgy hálózták be a hazai intézményrendszereket: amíg az igazságügyi miniszterhelyettes kenőpénzeket tett el, a végrehajtói kar vezetője pedig súlyos százmilliókkal seftelve emberéletekről döntött, addig Rogán Antal kabinetfőnökének, Nagy Ádámnak, Völner rokonainak és más személyeknek jogi szakvizsgát, sima vizsgát, diplomát intézett ugyanaz a kiváltságos kör.

A Párbeszéd várja a nyomozóhatóság által feltárt – a 444.hu által közzétett – ügy további eredményeit. Április 3-án, a kormányváltás után pedig elszámoltatjuk korrupt szereplőket, és igazságos, szolidáris, zöld Magyarországot építünk!"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását