2024. április 20. - Tivadar

Miért válassz műanyag ablakot? Mutatjuk!

Ablakcsere során az egyik legnagyobb kérdés, hogy műanyag ablakcsere legyen a fókuszban és ha igen, miért éri meg. Cikkünkben igyekszünk ezekre a kérdésekre választ adni, illetve bemutatjuk a Veka ablak előnyeit.
2021. december 27. hétfő 11:05 - HírExtra

Műanyag ablakcsere - ezek az előnyei

Műanyag ablakcsere előtt sokakban felmerül az a kérdés, hogy valóban a műanyag ablak-e a megfelelő választás vagy a fából készült keretek érik meg jobban. A válasz természetesen az, hogy amelyik típus a megrendelőnek megfelel, azonban most igyekszünk arról meggyőzni, hogy a műanyag ablakcsere a legmegtérülőbb választás hosszútávon.

A műanyag ablakcsere hosszú távra szól, ugyanis a remek minőségű műanyag ablakkeretek jóval kisebb eséllyel engedik be kintről a fagyos levegőt az műanyag ablakcsere pillanatától számított több, mint 20 évig. Ezzel a választással az észreveheted, hogy a fűtésszámlád is nagy mértékben csökkenni fog, ami remek spórolási lehetőség az évek alatt.

Műanyag ablakcsere - hőszigetelés 

Műanyag ablakcsere során a beszerelt ablakok sokkal jobb hőszigetelő tulajdonsággal bírnak, ugyanis üreges szerkezetüknél fogva légkamrák találhatóak az ablakkeretben. Egy műanyag ablaknak annál jobb a hőszigetelő tulajdonsága, minél több ilyen üreget, vagyis légkamrát tartalmaz.

A műanyag ablakcsere a jobb hőszigetelésen kívül modern, letisztult hatást ér el otthonodban esztétikus és egyszerű megjelenésével. Általában bármilyen színezéssel rendelhető, valamint ha épp szeretnéd, hogy kívülről és belülről is passzoljon lakásod stílusához az ablak, kérhetsz kétoldali színezést is. 

Veka ablak - a legjobb választás

A kiváló minőségű Veka ablak választásával garantáltan nem tudsz félrenyúlni, ugyanis a gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden egyes, a gyárban készített ablak kifogástalan minőségű és tartós legyen. 

A Veka ablak amellett, hogy remek minőségű, környezettudatos gyártással készül. A Veka ugyanis eddig is nagy hangsúlyt fektetett az újrahasznosításra és a környezettudatos termelésre, viszont idén, 2021-ben bejelentette, hogy az elkövetkezendő években szeretné az eddigieknél is nagyobb mértékben bevezetni a PVC újrahasznosítást az ablakkészítésbe. 

Így a vállalat bejelentette, hogy az újrahasznosítás a cég stratégiájának fontos oszlopa lesz, tehát a legtöbb fővonali profilján bevezette az újrahasznosított PVC felhasználását, valamint stratégiájába foglalta a PVC újrahasznosítást is. Így egy Veka ablak esetén egyszerre találkozik a minőség és a környezettudatos gyártás, ezáltal semmiképp sem tudsz mellényúlni ezzel a választással. 

Műanyag ablakcsere során tehát a legjobb választás egy Veka ablak lehet, ugyanis tartósságának, minőségének és környezettudatos gyártásának köszönhetően egy piacvezető gyártó termékeit építheted be otthonodba. Válassz Te is műanyag ablakcserét és élvezd a tartós és szép ablakok látványát otthonodban!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását