2024. április 19. - Emma

Már nem kell titkolni a plasztikai beavatkozásokat

A plasztikai sebészet témája ma már nem tabu, egyre többen beszélnek nyíltan arról, hogy jobban érzik magukat a beavatkozás után. Sőt már a női intimplasztikáról is egyre többen mernek kérdezni.
2021. november 16. kedd 16:35 - HírExtra

Amiben az intimplasztika talán különbözik a klasszikus szépészeti beavatkozásoktól, az az, hogy a korrekció nemcsak – és nem is elsősorban – esztétikai kérdés, hanem a testi és lelki egészség záloga is egyben. Az intim területtel kapcsolatos beavatkozásoknál nem minden esetben lehet élesen elkülöníteni a csupán esztétikai illetve egészségügyi okokat.

A kisajkak túllógása illetve a nagyajkak asszimetriája különböző funkcionális és esztétikai panaszokat jelenthet a páciens számára. Az elváltozás elhelyezkedésénél fogva gyakran súlyos lelki problémákat is okoz. Éppen ezért fontos, hogy bátran kérjük ki szakorvos véleményét!

Az intimplasztikai bevatkozások típusai:

Nagyajak plasztika 

Gyakori a látványos nagyajak aszimmetria is, amikor nagyajak jóval nagyobb a másiknál. A petyhüdté vált nagyajkakat a lógó rész íves kimetszésével lehet korrigálni vagy éppen hialuron savval ill. saját zsír feltöltésével lehet feszesebbé tenni. 

Kisajak plasztika 

A kisajak plasztika a leggyakoribb intimplasztikai beavatkozás, ami a megnagyobbodott, túlérő, kilógó, aszimmetrikus kisajak és a hüvely közvetlen bemeneti területének korrekcióját jelenti. Célja a női intim kisajkak méretének korrigálása. 

A kisajak plasztikát helyi érzéstelenítéssel végzik, így az kevés kellemetlenséggel jár és a gyógyulási idő is rövid. A kisajak plasztikája más intimplasztikai beavatkozásokkal együtt is elvégezhető, mint például a nagyajkak vagy a csuklya plasztikájával. 

A csiklót fedő csuklya plasztikája 

A kis és nagyajkak korrekciója összekapcsolódhat a csuklya, vagyis a csiklót körülvevő bőrfelesleg korrekciójával, hiszen gyakran nemcsak a szeméremajkak nagyobbodnak meg "szárnyszerűen", hanem ezzel egybefüggően a csuklya is. Hasonló eset az is, ha a csikló túl kicsi, akkor ezen esetekben is kívánság szerint szabadítható ki a csikló a csuklyából, hogy az ingerek akadály nélkül érhessék a gyönyör központját. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását