2024. március 19. - József, Bánk

Milyen típusú teherautó bérlésére van lehetőség Magyarországon?

A teherautó bérlés Magyarországon egyre népszerűbb, sok kisvállalkozás, cég, illetve nagyvállalt is él már ezzel a lehetőséggel. Ennek számos oka van, például: rengeteg adminisztrációs teher és beruházási költség kerül le a cégek válláról. A következőkben végig vesszük a fő teherautó típusokat, amelyeket lehetőségünk van bérelni.
2021. július 23. péntek 10:42 - HírExtra

A kishaszongépjármű bérlés sok előnye miatt, a legtöbb vállalat számára nem kérdéses, hogy megéri. A különböző igényeket a teherautó bérlés kapcsán viszont kevés cég tudja kiszolgálni. Sokszor nem csak egy egyszerű és megbízható járműre van szükségünk, hanem nagyobb raktérrel vagy éppen hűtött térrel ellátottra.

Íme, azok a típusok, amelyek egy megbízható bérlést biztosító cég kínálatában megtalálhatóak.

A legnépszerűbb választás a dobozos teherautó. Legjobb áruszállítási lehetőség és a legtöbb helyen változó terhelhetőséggel vehető igénybe.

A hűtött térrel ellátott teherautó a különleges törődést igénylő termékek esetében tökéletes megoldás. Romlandó és fagyasztást igénylő termékek is probléma nélkül szállíthatóak így. Itt különösen érdemes figyelnünk arra, hogy megbízható helyről béreljünk, hiszen meghibásodás esetén nagy kár érhet minket. Ráadásul, ha megfelelő céget választunk, egyedi igényeinknek szerint személyre szabható járművet is kaphatunk.

A strapabíró, igazán nagy súly szállítására is alkalmas plató-ponyvás teherautókról sem szabad elfelejtkezni. Válasszunk megbízható motorteljesítménnyel rendelkező járművet, ami megkönnyíti a munkafolyamatokat.

A teherautó bérlés folyamán ügyeljünk arra, hogy megbízható helyről béreljünk, így elkerülhetjük a felesleges idő- és pénzkiesést.

A Viarent Magyarország kínálatában az összes fent említett jármű megtalálható, ráadásul a weboldal könnyű átláthatósága miatt a kapcsolatfelvételt is gyorsan elindíthatjuk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását