2024. április 19. - Emma

Egyre izgalmasabb csomagolópapírok és fóliák a dekorációs piacon

A hagyományos csomagolóanyagok tárháza évről évre egyre izgalmasabb textúrákkal, mintázattal és az aktuális dekorációs trendeknek, lakberendezési stílusoknak megfelelően bővül. A technológia és az alapanyagok bővülésével nehéz, de szerencsére nem is kell határt szabni az alkotói elképzeléseknek.
2021. június 13. vasárnap 08:17 - HírExtra

Több dekorációs terület is van, ahol a csomagolópapírok és fóliák sokrétű felhasználása a kreatív vénával rendelkező dekoratőröknek remek terep a tervek megvalósításához. Esküvők, céges rendezvények, üzletek kirakatai mellett a klasszikus virágcsokrokig széles a paletta. 

Natúr mintás kraft papírok, ha valami egészen egyedire vágysz

Szerencsére a technikai megoldások és gépesített folyamatok mellett a kézi jellegű mintáknak, írott betűknek és rajzoknak a korát is éljük. Akkor is, ha tudvalevő, hogy ezek a minták is géppel készülnek, a látvány mégis azt a hatást kelti, mintha valaki gyorsan felskiccelt volna egy ceruzás rajzot a papírra. 

A vízcseppálló bevonattal készült kraft papírok natúr és fehér alapon rendelhetők, leggyakrabban fekete rajzos mintákkal. Az ünnepi kínálat piros, ezüst és arany színű rajzokkal emelkedik ki a hétköznapi megjelenés közül. 

A kraft papírba csomagolt ajándékok vagy virágcsokrok messziről felhívják magukra a figyelmet. Satírozott szív mintával, happy birthday - boldog születésnapot - felirattal, pitypang szirmokkal vagy a pontokból összeállított mintázattal egyszerre mutatós és természetes ez a csomagolóanyag. Ha igazán egyedi módon szeretnéd átadni a meglepetést, kérj a virág vagy ajándékboltban kraft papíros csomagolást. 

Fekete-fehér, ami cseppet sem unalmas

A fóliatekercsek színes kínálatában megakad az ember és a dekorációs szakemberek szeme is az újságmintás tekercsen. Különösen, ha minél nagyobb felületen megmutatható az 50 centiméter széles tekercs, amiben kilenc méter hosszan több tucat újságlap is elfér. A látvány pont olyan, mintha több kinyitott fekete-fehér nyomtatott újságot egymás mellé fektetnénk. 

Modern stílusú irodaházak vagy rendezvények, kirakatok dekorálására igazán mutatós megoldás. 

A kétoldalú fólia sokoldalúsága miatt kedvelt

A kétoldalú fóliák sikere a kétféle felület együttes látványának köszönhető. A matt és fényes oldalak egymással kombinálva és önállóan is jól mutatnak. A többféle színben kapható kétoldalú fóliákból kapható tekercsek egységesen 58 cm szélességben és 10 méter hosszúságban rendelhetők.

Leggyakrabban az azonos szín két árnyalatából választható, kétféle - matt és fényes felületű - változatát rendelik a vásárlók. Emellett sokak által kedvelt csomagolóanyag az egyik oldalon metálfényben csillogó, míg a másik felületen ennek pasztell változatában megjelenő dekoranyag.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását