2024. március 19. - József, Bánk

Így dolgozik egy profi webfejlesztő csapat

Tervezés, fejlesztés, működtetés: ez az a három fázis, ami meghatározza egy professzionális Drupal fejlesztő csapat életét egy webes projekt kapcsán. A tervezés fázisában a megbízó elképzelései alapján a szakértelemmel felvértezett webfejlesztők igyekeznek megtalálni az optimális megoldást a feladat végrehajtásához. Az alapos tervezést követi a fejlesztés.
2021. június 13. vasárnap 17:20 - HírExtra

Az Integral Vision csapata ezt úgy valósítja meg, hogy a projektcélok mellett igyekszik odafigyelni, hogy fennmaradjon a kölcsönös bizalom. A fejlesztéseket ők kéthetente szállítják.

Ha a fejlesztés befejeződik, nincs más hátra, mint működtetni a weboldalt. Segítséget nyújtanak a szerver- és alkalmazásoldali támogatásban. Egy oldal akkor lehet igazán sikeres, ha a trendeket, a világ változásait lekövetve folyamatosan frissítik, továbbfejlesztik azt.

Nézzük, melyek azok a területek, amikre oda kell figyelnie egy jó Drupal fejlesztő csapatnak!

Más rendszerekkel történő integráció

A Drupalnak köszönhetően egységes felhasználói élményt lehet nyújtani több különböző adatforrásra építve. Ehhez a Drupal fejlesztés során szabványos integrációs megoldásokat célszerű használni.

A már feltérképezésre került adatforrásokat adatbázis, alkalmazás vagy folyamatszinten, egy- vagy kétirányú kapcsolat felépítésével lehet integrálni. Az ilyen megoldás segítségével csökkenteni lehet a kézzel végzett munkát, ugyanakkor a hatékonyság növelhető.

Hatékony működtetés

Egy komplexebb weboldal, amely webáruházként működik vagy online tananyagokat kínál, komoly tartalomkezelési folyamatokkal üzemel. Mind a vállalatirányítási, mind az értékesítési folyamatokat céleszközökkel kell kiszolgálni.

Bizonyos esetekben egyénre szabott megoldásokkal lehet a legjobb eredményt elérni, ez természetesen egyedi fejlesztést igényel. Az Integral Vision készített már háttérrendszert online áruházakhoz és e-learning platformhoz is. Nem meglepő, hogy ilyenkor más rendszerekhez integrálódva lehet megvalósítani e funkciókat.

Átlátható adatbázisok

Ha sok adatot kell megjeleníteni, kereshetővé tenni, akkor már a tervezésnél eldől sok minden. Lényeges, hogy az adatok tipizálásra, strukturálásra kerüljenek. Az összefüggéseket és a hierarchikus kapcsolatokat tisztázni kell.

Mindenképpen felhasználóbarátnak kell lennie a megjelenési nézeteknek és a beépített keresőknek. Hatalmas a verseny a weben, ha valami nem úgy működik, ahogy a felhasználók várják, akkor továbbállnak.

Megfelelő értékesítési felület

A megjelenés fontos, de legalább annyira nagy hangsúlyt kell, hogy kapjon a termékstruktúra kialakítása, valamint a kategóriamátrix megalkotása. Ez adja minden webshop alapját.

Az online áruház létrehozásakor figyelembe kell venni az aktuális fogyasztói trendeket, és remek felhasználói élményt kell, hogy nyújtson. Érdemes gondolni a webáruház üzemeltetőire is, amikor az adminisztrációs felület készül.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását