2024. március 19. - József, Bánk

Kórháznak juttattak adományokat

Egy budapesti gyermekkórháznak adományoztak a Szcientológia önkéntes lelkészek, pont az egy éves évfordulóján annak, amikor elkezdték heti rendszerességgel szállítani segélyadományaikat a járvány rászorulóinak.
2021. április 12. hétfő 17:13 - HírExtra

Az önkéntes lelkészek nem válogatnak: adnak más egyházaknak, szervezeteknek, alapítványoknak, a Vöröskeresztnek, kis- és nagycsaládosoknak, gyermekotthonoknak, mentősöknek, hajléktalanoknak, időseknek, fiataloknak, iskoláknak, és még egy állatmenhelynek is, Budapesten, vidéken, Erdélyben és a földrengés után Horvátországban is.

A legtöbb esetben tartós élelmiszert, friss gyümölcsöt és fertőtlenítőszert: mindig azt, amire épp szükség van.

Egy évvel ezelőtt felhívtak egy koronavírus-betegeket kezelő kórházat, hogy kiderítsék, mire van szükség, akkor az ott dolgozóknak 300 kg friss gyümölcsöt és üdítőket vittek.

Most, egy évre rá, egy gyermekkórháznak kéz- és felületfertőtlenítőt, higiéniás papírtörlőt, mosóport, öblítőt, és ujjra csíptethető pulzusszámlálót vittek. A pár száz kilós rakomány mellé csokoládét is mellékeltek az ott dolgozóknak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását