2024. május 2. - Zsigmond

Ha azt akarod, hogy a pasid megőrüljön érted az ágyban

Igazán jó akarsz lenni az ágyban? Szeretnéd, ha a párod megőrülne érted? Íme néhány szakértői szexmegoldás. Ha rájuk hallgatsz, a pasid odáig lesz a mozdulataidért, és biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem akar majd kikászálódni az ágyból.
2008. május 23. péntek 07:07 - Hírextra
1. Körkörözz a nyelveddel a pénisz belső oldalán, közvetlenül a makk alatti területen, mintha egy finom nyalókát nyalogatnál.

2. Szex közben az ujjaid helyezd a farkcsontjára, és gyorsan nyomd meg, de csak picit. Ez egy különleges ideget ingerel, amitől még jobban beindul majd.

3. Játssz vele, mintha egy thrillerben lennétek – hallgasd ki lámpafénynél, nyomd erősen a falhoz, de ne add meg magad a nap végéig, mert így észvesztő szexben lesz részetek még aznap este.

4. Finoman harapj bele minden olyan testrészébe, amely eláll tőle, legyen az a füle vagy az ujja. Ezek a területek telis tele vannak idegekkel, s ha ezeket izgatod, hamar feláll majd a pénisze.

5. Az alsónadrágján keresztül fújj meleg levegőt a hímtagjára a száddal.

6. Vágd ki a cikkünket, karikázd be azokat az ötleteket, amit normál esetben nem mernél neki elmondani, majd küldd el neki a feladó nevének megadása nélkül.

7. Miközben kutyapózban csináljátok, az egyik kezed használd arra, hogy a heréit masszírozod vele.

8. Az öklöd az ujjizületeiddel felfelé helyezd közvetlenül a heréi mögött található területre. Gyorsan rázd meg az öklöd, hogy így apró vibrálásokkal izgasd a prosztatáját, avagy a G-pontját.

9. Kérdezd meg, hogy középiskolában milyen zenéket hallgatott, és egy szex alkalmával játszd le azokat. Így visszakerül majd abba az időszakba, amikor még szinte állandóan kanos volt, de nem kapott elég szexet. Ettől a vágy megsokszorozódik majd.

10. A belső combod kend be testápolóval, és hagyd, hogy a péniszét az összeszorított combjaid közé dugja és húzza ki.

11. orális szex közben a nyelved mindkét oldalát használd: a hegyes végét és a sima felületét.

12. Állj mögé és ragadd meg a péniszét. Ebben a helyzetben a tenyered a pénisz érzékeny részén lesz, pont úgy, ahogy ő fogja, amikor maszturbál. Majd csinálj olyan dolgokat, amit magának nem tudna megtenni, például csókolgasd a hátát, vagy suttogj a fülébe.

13. Miközben orálisan elégíted ki, a mutató- és hüvelykujjaddal formálj egy kört és helyezd a hímvesszőjére. A jól megszokott mozdulatokkal húzogasd a péniszét, így a bőr igen érzékennyé válik. Valamint a nyomás hatására még több vér áramlik le, növelve az intenzitást.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását