2024. március 29. - Auguszta

Nézők előtt kosaraznak

Nézők előtt kerül sor jövő héten Salamancában a női kosárlabda Euroliga egyik negyeddöntős tornájára, a másik viadalt a veretlen Sopron Basket rendezi.
2021. március 10. szerda 11:18 - HírExtra

A wbasket.hu szaklap szerdai tájékoztatása szerint a spanyolországi Kasztília és León hatóságai már a járványügyi korlátozások enyhítésénél tartanak. A sporteseményeken ezért a higiéniás előírások betartása és a kötelező távolságtartás mellett visszatérhetnek a nézők a lelátókra.
    
A Salamanca által rendezett negyeddöntős tornán a csarnok nézőterének egyharmadára adhatnak el jegyeket. Először 20 eurós kedvezményes áron a klub pártoló tagjai juthatnak belépőkhöz, s ha maradnak szabad helyek, akkor válik nyilvánossá a bejutás. A madridtól kétszáz kilométerre fekvő városban két párharcot bonyolítanak le a Salamanca és a szintén spanyol Girona, illetve a török Fenerbahce és Galatasaray között.
    
A jelenlegi Euroliga-idényben nem először rendeznek nézők előtt mérkőzéseket: február végén az orosz Orenburg és a Dinamo Kurszk is a szurkolók jelenlétében fogadta a török Izmitet.
    
A soproni négycsapatos, oda-visszavágós rendszerű tornára ugyancsak jövő szerdától péntekig kerül sor, a magyarországi előírások miatt zárt kapuk mögött. Ennek során az idényben még veretlen hazaiak a francia Lyonnal csapnak össze kétszer. A viadal másik két résztvevője a legutóbbi, a 2018/19-es kiírásban első Jekatyerinburg, valamint a szintén orosz Kurszk lesz. Tavaly a koronavírus-járvány miatt nem hirdettek győztest.
    
A salamancai és soproni párharcok győztesei jutnak az Euroliga négyes döntőjébe, amelyre április 16. és 18. között kerül sor.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását