2024. április 20. - Tivadar

Komoly gondokkal küzdenek a nagycsaládosok az elmaradottabb településeken

A Tolna megyei Gyulajról Szatmári István, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetője a Szcientológia Egyház segítségét kérte, mivel a közösségi oldalukon látta, hogy az Egyház rendszeresen végez jótékonysági tevékenységet.
2021. február 17. szerda 13:10 - HírExtra

A Szcientológia önkéntes lelkészek Budapestről szállítottak tartósélelmiszer-csomagokat 42 nagycsalád és 10 nyugdíjas pár részére, amelyeket az önkormányzat segítségével osztottak ki. Az adománycsomagokban a tartós élelmiszeren kívül került még például buronya, tojás, kakaópor, nápolyi és müzli.

Gyulajon a magyar és roma közösség békében él egymás mellett, ám a járvány miatti munkanélküliség és a vendégmunkások olcsó munkaerejével való versengés nehézzé teszi az egyébként sem könnyű gazdasági helyzetüket.

A település vezetői mindent megtesznek, hogy ott tartsák és fejlesszék a közösséget, pályázatokon vesznek részt, és szívükön viselik a hátrányos helyzetűek sorsát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását