2021. január 19. - Sára, Márió

Momentum: Mészáros így gazdagodik tovább

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a kormány ahelyett, hogy az olyan fontos és égető problémákkal foglalkozna, mint a koronavírus elleni harc vagy a gazdasági válság, inkább tovább gyarapítja saját és strómanjai vagyonát - írja közleményében a Momentum.
2020. december 1. kedd 07:21 - HírExtra

A Momentum közleménye:

"A Mészáros és Mészáros Kft. 10 milliárd forintot nyert el a Nemzeti Fejlesztési Programirodától a Gödtől elcsatolt ipari terület vízközmű hálózat fejlesztésére. Gödtől elvették már területének egyötödét és bevételeinek egyharmadát a Samsung körüli területek különleges gazdasági övezetté nyilvánításával. 

Most látjuk, hogy mindez azért történt, hogy Mészáros Lőrinc még tovább gazdagodhasson. Mindezt - a szokásos forgatókönyv alapján - úgy történt, hogy a beruházásról az önkormányzattal nem egyeztettek, így a városvezetés a mai napig nem tudja, hogy ezt hogyan akarják megvalósítani és az egész beruházás milyen hatással lesz a lakosokra."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását