2024. március 19. - József, Bánk

Fekete-Győr: be kell oltatni magunkat!

“Az év végét rengeteg haláleset és egyre növekvő munkanélküliség árnyékolja be, a kormány elkésett, kapkodó lépései miatt pedig százezreknél köszönt be Fekete Karácsony. De vannak reménykeltő hírek is: több, már tesztelt vakcina is hatékonynak bizonyult a koronavírus ellen, sorozatgyártásukat pedig akár idén is megkezdhetik” - mondta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.
2020. november 25. szerda 08:19 - HírExtra

A vakcina kapcsán elmondta: 

“Az élet csak akkor térhet vissza a normális kerékvágásba Magyarországon, ha mindannyian beoltatjuk magunkat a hatékony és bevizsgált vakcinával. A vírustagadók és vakcinaszkeptikusok számán rengeteg magyar élete múlhat: ha nem oltatják be magukat elegen, ha az átoltottság nem éri el a 70-80%-ot, 2021 őszén egy fellángoló hullámmal térhet vissza a vírus, így akik nem oltatják be magukat, potenciális veszélyt jelentenek majd mind magukra, mind a társadalomra nézve.

Emellett nyilvános oltási tervvel és sorrendel kell készülnie a kormánynak, hogy azok kapják meg először az oltást, akiknek a legnagyobb szükségük van rá: egészségügyi dolgozók, a gazdaságilag és társadalmilag kritikus iparágakban dolgozók, magas kockázattal rendelkező, idős vagy beteg egyének.”

“Amint engedélyezik Magyarországon is, oltassátok be ti is magatokat, és kérjétek erre családtagjaitokat, ismerőseiteket is! Közös felelősségünk a járvány megállítása, közös felelősségünk, hogy az élet újra visszatérjen a normális kerékvágásba.” - tette hozzá. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását