2022. szeptember 26. - Jusztina

Kosarat kell adjanak a lányok

A koronavírus-fertőzésen átesett Goree Cyesha is elutazhat a magyar női kosárlabda-válogatottal a nap folyamán Hollandiába, ahol a nemzeti csapat szombaton vív Európa-bajnoki selejtezőt a házigazdákkal.
2020. november 10. kedd 13:09 - HírExtra

Székely Norbert szövetségi kapitány a válogatott közösségi oldalán adott tájékoztatást a honosított játékossal kapcsolatos fejleményekről.    

"Goree ügyében rezgett a léc, de tegnap megkapta a sportorvosi engedélyt, és ismét rendelkezésünkre áll, aminek nagyon örülünk. Ugyanakkor súlyosan érintette a csapatot, hogy Határ Bernadett és Studer Ágnes jelenleg koronavírusos, míg Dombai Rékát és Weninger Virágot sérülés miatt nem tudjuk magunkkal vinni" - sorolta a szakvezető. Hozzátette, így is képesek lesznek komoly nyomás alá helyezni a hollandokat, és megszerezni a győzelmet a szombaton 18 órakor kezdődő összecsapáson.
    
Magyarország Hollandiával és Szlovákiával szerepel a H jelű selejtezőcsoportban, eddig egy győzelem (73-59 Szlovákia ellen) és egy vereség (66-56 Hollandiától) a mérlege. A nemzetközi szövetség döntésének értelmében úgynevezett buborékban, azaz járványügyi szempontból védett helyen rendezik meg az Eb-selejtezők novemberi mérkőzéseit, a magyarok triója Amszterdamban szerepel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását