2024. március 29. - Auguszta

Árnyékolók a medence köré, amik nem csak a kíváncsi pillantásoktól védenek meg!

A medencevásárláson túl más egyéb kiegészítő eszköz is szükséges ahhoz, hogy zavartalanul tudjuk élvezni a fürdőzést. Ilyen eszköz többek között az árnyékoló, aminek nem is egy hasznos funkciója van. Ha még nem ismered a választékot, mindenképpen olvasd el összefoglalónkat!
2020. július 14. kedd 15:12 - HírExtra

A medence árnyékolásáról röviden 

A kertben való fürdőzés sokkal felszabadultabb tud lenni, ha tudjuk, hogy a kíváncsi pillantásoktól védve vagyunk, senki sem zavarja meg a pihenésünket. A különféle árnyékolók ebben tudnak segíteni, amik típusuktól függően akár a nap vagy a szél ellen is kisebb-nagyobb védelmet jelentenek. 

Milyen árnyékolók léteznek? 

A medence árnyékolására több lehetőség is adott, a választásnál jó figyelembe venni a praktikus szempontokat, például hogy melyik árnyékolót tudnánk egyáltalán a medence környékén elhelyezni. Igen elterjedt manapság a háló felhelyezése, de falat és legyezőárnyékolót is felszerelhetünk a medence közelében. 

A medence árnyékolása mellett az egyéb védelméről se feledkezzünk meg, a medencetakaró fólia nagyon sokat tud segíteni.

Árnyékolófal 

Az árnyékolófal akkor lehet kézenfekvő megoldás, ha nincs olyan felület, amire az árnyékolóhálót rá lehetne helyezni. Az árnyékolófal ellenben bárhol felállítható, igény szerint arrébb tehető, emiatt pedig igen praktikus. Továbbá előnyös tulajdonsága, hogy a naptól is védi a fürdőzőket. 

Legyezőárnyékoló 

A legyezőárnyékoló elsősorban erkélyeken használatos, de ha a medence úgy van elhelyezve, hogy egy legyezőárnyékoló is elhelyezhető körülötte, akkor annál is ugyanolyan hatékonysággal működik. Érdekessége, hogy a falhoz való rögzítés ellenére mozgatható, ha éppen nincs rá szükség, mint egy legyezőt, össze lehet hajtani. Dekoratív és praktikus kiegészítő erkélyre és a kertbe is, több színben is megvásárolható! 

Árnyékolóháló 

Az árnyékolóháló árnyékoló képessége attól függ, hogy mennyire sűrűn van szőve az anyag, így pedig megkülönböztetünk 30-99%-os hálókat. Felrakhatjuk a kerítésre, teraszra, bármilyen olyan felületre, amire rá lehet feszíteni. Mivel az anyaga UV-stabilizátorokat is tartalmaz, ezért megvéd a nap káros sugaraitól, a levegőt pedig átengedi, és ami lényeges, hogy használata által nem lehet belátni a fürdőzők kertjébe.

A terméket tekercsben lehet megvásárolni, ezáltal a vevő maga döntheti el, hogy éppen mekkora mennyiséget szeretne egyszerre felkötni. Könnyedén méretre vágható, a szabása nem okoz gondot. Az sem elhanyagolható, hogy a rendelés során még színt is tudunk választani, főként zöld, szürke és barna színű árnyalatok kaphatók. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását