2024. március 19. - József, Bánk

Szexuálisan bántalmazták a kisgyerekeket

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt és egy férfit, akik négy kiskorú - a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves - gyermeküket szexuálisan bántalmazták Kerepesen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.
2020. július 14. kedd 11:54 - HírExtra

A 27 éves anya és a 30 éves apa 2017 nyarán szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítette a gyerekeket, miközben az apai nagyanya a cselekmények folytatására biztatta őket. Ha a gyerekek nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel bírták rá őket. Előfordult olyan is, hogy a gyermekek szem- és fültanúi voltak szüleik szexuális együttlétének - írták.
    
Ismertették: többször arra kényszerítették gyermekeiket, hogy alig egy hónapos testvérüket magukkal vigyék, és egy kistarcsai élelmiszer áruház előtt kolduljanak, arra hivatkozva, hogy betegek.
    
A gyerekeket kiemelték a családból és nevelőszülőkhöz kerültek. A pszichológus szakértő véleménye szerint valószínűsíthető a gyerekek korábbi bántalmazása - tették hozzá.
    
A rendőrök hétfő reggel mentek ki a családhoz, a szülőket nem találták otthon, az 57 éves nagymamát viszont előállították. A szülők önként jelentkeztek, amikor megtudták, hogy a rendőrök keresik őket.
    
A rendőrség a szülők ellen szexuális erőszak, szexuális visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése, a nagyszülő ellen szexuális erőszak és szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.
    
Mindhárman tagadták a bűncselekmény elkövetését, a férfi és az anyja panaszt is tett a gyanúsítás ellen. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat - áll a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását