2024. április 16. - Csongor

E-könyvtér pályázat

Könyvkiadók pályázhatnak kortárs szépirodalmi művek felajánlásával a Petőfi Irodalmi Ügynökség Kárpát-medencei Igazgatósága(KMI) E-Könyvtér programjába.
2020. május 28. csütörtök 11:07 - HírExtra

A KMI a kiadóktól eddig még kiadatlan, de komoly irodalmi értékkel bíró kortárs szépirodalmi művek felajánlását várja az ekonyvter@petofiugynokseg.hu címre. Egy kiadó legfeljebb öt cím felajánlást tehet június 30-ig - közölte a KMI csütörtökön az MTI-vel.
   
 "Jelen felhívás megteremti annak a lehetőségét, hogy a kiadók eddig még kéziratban lévő igényes kortárs szépirodalmi műveket tudjanak megjelentetni elektronikus könyv formájában" - olvasható a közleményben. A felajánlásban kérik megnevezni a kiadót, a szerzőt, a kiadandó mű címét, mellékelni kell a szinopszisát, valamint egy jellemző, három oldalnál nem hosszabb részletét.     

Az igényeket a KMI által felkért szakmai bizottság a beérkezések sorrendjében értékeli, a megrendelést és a kiadást követően nettó 500 ezer forintot fizetnek a kiadónak címenként, számla ellenében. A programban kortárs magyar szépirodalmi művek kiadásával (is) foglalkozó kis és közepes, legfeljebb tíz főt foglalkoztató könyvkiadók vehetnek részt, amelyek évente legalább 10, legfeljebb 60 címet jelentetnek meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását