2024. április 26. - Ervin

Online színház indult

"Így (nem) játszunk mi!" címmel hétről-hétre új részekkel, tartalmakkal várja a közönséget a Körúti Színház online magazinműsora - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
2020. május 11. hétfő 13:30 - HírExtra

Galambos Zoltán, a teátrum igazgatója a műsor elkészítésének okairól szólva azt mondta: úgy gondolta, egy színház nem hagyhatja cserben a közönségét akkor sem, ha baj van, és a színészek fölös energiáját is le kellett kötni.
    
Hozzátette: már több epizód is elkészült, az első adásban Esztergályos Cecília kenyeret süt, Kautzky Armand könyvet, Pálfi György rendező pedig filmet ajánl. A műsorban látható még Szabó Kristóf műveltségi vetélkedője, interjú a teátrum egyik előadásáról, valamint a Spanyolul tudni kell című előadás filmváltozatát is a magazin keretein belül vetítik részekre bontva. A film főszereplői Vándor Éva, Tahi-Tóth László és Pusztaszeri Kornél.
    
Az eddig elkészült részek a Körúti Színház Youtube-csatornáján érhetőek el.
    
Az igazgató beszélt arról is, hogy a járvány miatt eddig csaknem 60 előadásuk maradt el, ezeket későbbi időpontban pótolják majd.
    
Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színész a műsorban arról beszélt, hogy a járvány előtt öt színházban játszott, ezért "rettenetesen" nehezen viseli, hogy nem dolgozhat és nagyon reménykedik abban, hogy hamarosan kinyitnak a színházak és ismét közönség előtt játszhat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását