2024. március 19. - József, Bánk

Nem akarnak ennyit adni Neymarért

Neymar a nyáron nem szerződik vissza a Paris Saint-Germaintől az FC Barcelonába - közölte a Catalunya Rádio.
2020. április 17. péntek 15:29 - HírExtra

Az ügylet várható meghiúsulásának legfőbb okaként azt jelölte meg, hogy a koronavírus-világjárvány következtében olyan pénzügyi válság lépett fel, amely a katalán futballklub anyagi lehetőségeit is alaposan beszűkítette.
    
A 28 éves Neymar 2017-ben minden idők legdrágább labdarúgójává lépett elő, amikor a PSG 222 millióért megvásárolta őt a Barcelonától. Most a francia klub állítólag 170 millióért adna túl a brazil válogatott támadón, csakhogy a katalánok ennyit nem akarnak, s főleg nem tudnak áldozni érte.
    
A katalán rádió szerint a Barcánál immár nem a brazil támadó visszajövetele élvez prioritást, hanem Lautaro Martínez megszerzése az Internazionalétól.  Az olasz klub az argentin csatárért 111 millió eurót kér, de ezt sokallja a spanyol bajnoki címvédő vezetése.
    
A 22 éves Martínez a bajnoki szezon leállásáig harminc tétmeccsen 16 gólt szerzett a milánói kék-feketéknél. Ő maga hajlik a költözésre, bevallása szerint nagy vonzerő, hogy a Barcelonában honfitársa, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi oldalán szerepelhetne. A 17-szeres argentin válogatott játékos 2018 júliusában 25 millió euróért érkezett Milánóba az argentin Racing Clubtól, jelenlegi becsült piaci értéke nagyjából 64 millió euró.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását