2024. március 19. - József, Bánk

Ingyen szemüvegkeret az egészségügyieknek

Egészségügyi dolgozóknak ajánlja fel eddigi teljes idei szemüvegkeret termelését a Tipton Global Kft., kezdeményezésük mellé álltak a lencsék forgalmazói is. Egy szemvizsgálattal kiegészítve hamar, új és kiváló minőségű szemüveghez juthatnak a frontvonal hősei, teljesen ingyen.
2020. március 28. szombat 09:42 - HírExtra

Magyarországon szinte mindenki ismeri a Tipton Eyeworks márkát; a bakelitből készült szemüvegkeretekkel egy csapásra váltak híressé a 2000-es évek elején. Megálmodója, Zack Tipton 1998-ban kezdett szemüvegeket készíteni Amerikában, 2001-ben azonban hazaköltözött és azóta itthon tervezi meg évről évre extavagáns kereteit, amelyekért számos világsztár is rajong, többek közt Elton John, Robbie Williams és Michael Madsen is vásárlójuk.

A Tipton Eyeworks csapata most elérkezettnek látja az időt, hogy meghálálja az elmúlt évek szárnyalását és egy különleges felajánlással vesz részt a koronavírus elleni hadjáratban, ez pedig a Szemüveget minden hősnek! akció.

Az eddig legyártott, 2020-as szemüvegállományát ajánlja fel a Tipton Eyeworks a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak, kezdeményezésükhöz olyan vállalatok csatlakoztak, mint a Zeiss Vision Hungary, a HOYA, az ESSILOR és a Noptiker Kft., így a keretekbe a legmagasabb minőségű lencséket kapják a jelentkezők. A leendő Tipton tulajdonosoknak - munkájuk megszakítása nélkül - elegendő szemvizsgálati eredményt elküldeni a cégnek, valamint egy képet magukról. Amennyiben a jelentkező nem rendelkezik friss eredményekkel, a cég ingyenesen biztosít szemvizsgálatot soron kívül – természetesen a higiéniás előírásoknak megfelelően.

Jelentkezni a Tipton honlapján lehet ITT.

“Nem ülünk tétlenül otthon, mi is harcolunk a vírus ellen. Megteszünk mindent, hogy a frontvonalon küzdő egészségügyi munkatársakat támogassuk.” - jelentette ki Zack Tipton, a Tipton Global Kft. alapítója. Az első szakaszban több száz szemüveggel indulhat a hadművelet!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását