2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nautilus, a sokoldalú fitness márka

Napjainkban a konditermi edzés töretlen népszerűségnek örvend. Köszönhető ez a rugalmas időbeosztásnak, az egyéni és csoportos edzések lehetőségének, a sokszínű mozgásformának. Sokféle gépből és egyéb sporteszközből választhatunk, ha az edzőtermek világát választjuk. Egy jól felszerelt teremben a professzionális berendezések mellett számos kiegészítőt is használhatunk: a komplex súlyzóktól, az egyszerű gumikötélig mindenki megtalálhatja a számára szükséges technikai hátteret.
2019. december 11. szerda 12:04 - HírExtra

Az eszközök kiválasztásánál a minőség, a hatékonyság és a biztonságos használat a fő szempont. A felhasználók igényeihez igazodva a gyártók is prioritásként kezelik a minőségi és modern kivitelezést, az ergonomikus kialakítást és az eredményes edzés támogatását. Nincs ez másként a Mánia Fitness által forgalmazott Nautilus fitness gépek esetében sem.

A hagyomány útján

A cég 1970 óta a fitnesz elkötelezett követe, a legtöbb edzőtermi látogatónak be sem kell mutatni a méltán kedvelt márkát. Erősítő- és kardiogépei folyamatosan megújulnak, a piacra kerülő termékek követik a trendeket és a felhasználók változó elvárásait. Az, hogy több mint 40 éve vezető márka a fitness piacon, nem a véletlen műve. 

Innovatív megoldásaikban kerülik a kompromisszumokat, a mérnökök és a gyártó kezéből kiváló és minőségi gépek kerülnek ki. Mára már a Core Health&Fitness® részeként működik a Nautilus, de megtartotta hagyományos értékeit, és páratlanul széles termékkínálattal várja a fitnesz híveit.

Innováció

A legjobb választás azoknak, akik céltudatosan edzenek és fokozatosan növelik a teljesítményt, és ezt a fejlődést várják el edzőgépeiktől is. A gépek otthoni és edzőtermi használatra is kiválóan alkalmasak. A márkanév sokféle termékcsaládot foglal magába: a kimagasló szintű, a felhasználót középpontba helyező megoldások minden egyes eszközben alapként jelennek meg. 

Az Inspiration Strength®, Impact Strength®, Instinct® és HumanSport® gépcsaládok tagjai olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a forradalmi Lock N Load® lapsúlyválasztó rendszer, amely az iparág szabványává vált. Az EVO® és ONE® konstrukciók megjelenése masszív és stabil, kivitelezésük modern és időtálló. A kínálatban többállású tornyokat, Leverage® és Free Weight® szabadsúlyos gépeket, padokat és állványokat is találunk.

Mindenre van megoldás

A cég erőgép parkja több mint 200 darabból áll, ami világviszonylatban is egyedülálló választék. A Nautilus gépei olyan fitnesz élményt nyújtanak, amely tökéletesen illeszkedik az emberi mozgáshoz. A gépek nem csak egyedi külsejükkel hódítanak: minden izomcsoport fejlesztésére találunk gépet, legyen szó akár csípő, has, hát, láb vagy kéz erősítéséről.

A gépek mellett olyan kiegészítő megoldásokkal is találkozunk, mint a különféle súlyzótartók, ülőkék vagy erőemeléshez kapcsolódó alátétek. Az impozáns megjelenésű és számos elemből álló gépállomány minden edzőterem éke lehet.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását