2024. március 28. - Gedeon, Johanna

MSZP: a „Viktorjugendnek” mindent megenged a rendőrség?

Miután a Fidelitas az autójával feltartotta a forgalomban közlekedőket, köztük egy mentőautót is, vasárnap újabb akcióba kezdett, ezúttal a Dunán. Fekete kapucniban, a motorcsónakjuk lajstromszámát letakarva próbálták megzavarni Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt rendezvényét - írja közleményében az MSZP.
2019. szeptember 23. hétfő 15:50 - HírExtra
Az MSZP közleménye:



"A Fidelitas ismét szabályt sértett, de rendőrségi eljárás nem követte egyik esetet sem annak ellenére sem, hogy a Magyar Nemzet is beszámolt az eseményekről. Arról pedig már biztos megfeledkeztek a rendőrök, hogy tavaly az ellenzéki tüntetők már azért is fel lettek jelentve, ha a járdáról az úttestre léptek.

Mindenki tudja, hogy a Dunán való közlekedés veszélyes üzemnek számít, ennek ellenére letakart lajstromszámmal a szabályokra magasról téve parádézhatnak a Fidesz trolljai.

Mi jöhet még? Legközelebb az utakon letakart rendszámtáblával, kapucniban száguldozó „Viktorjugendesek” még rendőrségi felvezetést is kapnak?

Az, hogy az ilyen esetek után nem indul semmilyen eljárás, egyértelműen minősíti a rendőrséget és Pintér Sándort is. Szabad utat adtak a Fidelitasnak, rájuk nem vonatkoznak azok a szabályok, amelyek mindenki másra igen, még akkor sem, ha ezzel másokat veszélyeztetnek.

Ha a rendőrség bizonyítani akarná, hogy nem politikai nyomásra cselekszik, akkor már megindította volna a nyomozást a letakart lajstromszámmal közlekedő motorcsónakos brigád után."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását