2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Karácsony: lehet változtatni

Az októberi önkormányzati választáson a legtöbb településen a választópolgárok az ellenzéki összefogás jelöltjeire szavazva megváltoztathatják településük sorsát - jelentette ki Karácsony Gergely, a baloldali ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.
2019. szeptember 8. vasárnap 12:21 - HírExtra
 

Karácsony Gergely - aki részt vett a Baloldali Önkormányzati Közösségének konferenciáján - közölte, az elmúlt kilenc év kormányzása kárt okozott az egészségügy, az oktatás, a szociális ellátás területén, ezért azt szeretnék, ha ezeket a károkat az önkormányzatok orvosolni tudnák, ha az önkormányzatok "nemcsak a szabadság, hanem a szolidaritás szigeteivé" válnának.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke hangsúlyozta, az elsődleges cél a fideszes kiskirályok leváltása. Az önkormányzás nem a helyi képviselők kiváltsága, hanem a helyben élők demokratikus joga, ezért a párbeszéd új kereteit alakítanák ki az önkormányzatokban - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását