2021. január 20. - Fábián, Sebestyén

MSZP: óvodában kampányol a belvárosi Fidesz

A Bástya utcai óvoda folyosóján terjeszti a City Magazin című, belvárosi kampányújságját az V. kerületi Fidesz - írja közleményében az MSZP.
2019. szeptember 4. szerda 12:38 - HírExtra
 

Ez az óvoda az, amelynek udvarát, a környék egyetlen zöld kertjét elvesztegette az önkormányzat, és ma már magánparkoló működik a helyén folytatódik a közlemény.

Nem ez az első eset, hogy óvodásokat használnak fel politikai célra: áprilisban bejárta a sajtót, hogy almát osztott és gyerekekkel fotóztatta magát Szentgyörgyvölgyi Péter.

"Ezzel egy időben a kerület déli részén szabályosan elhelyezett kampánytábláink nagy részét ismeretlenek leszedték és ellopták, helyükön fideszes hirdetések jelentek meg" - írja a közleményt jegyző Kovács Aex Gábor kampányfőnök.

"Az óvodai kampányolás ellen tiltakozva a helyi választási bizottsághoz fordulunk. Ismételten felszólítjuk politikai ellenfeleinket, hogy legalább azt az erkölcsi minimumot próbálják megtartani, hogy gyerekeket nem használnak fel politikai célokra. A táblák ellopása miatt rendőrségi feljelentéseket tettünk, ezekről az esetekről a térfigyelő kamerák felvételei a hatóságok rendelkezésére állnak" - záródik a sajtóanyag.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását