2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jazz-ünnep Kecskeméten

Több mint százötven zenész lép színpadra vasárnapig a negyedik kecskeméti Jazzfőváros fesztiválon - mondta Fodor László klarinét- és szaxofonművész, az eseményen fellépő Hot Jazz Band és Gramophonia Hot Jazz Orchestra tagja pénteken az M1 aktuális csatornán.
2019. augusztus 2. péntek 15:44 - HírExtra
 

A zenész közölte: az 1920-as, 30-as, 40-es évek tradicionális jazz-zenéire épülő fesztivál csütörtökön ingyenes swingtánctanítással kezdődött a kecskeméti Domb-beachen.

A Jazzfőváros házigazdája, a Bohém Ragtime Jazz Band a fennállásának 35 éves jubileuma alkalmából készített lemezét mutatja be a fesztiválon - ismertette.

Fodor László hozzátette: "hatalmas területen", négy színpadon várják a közönséget egyebek mellett sport- és gasztronómiai kísérőprogramokkal.

A negyedik Jazzfőváros fesztiválon fellép többek között az Angliából érkező George Trebar és Goff Dubber, Ausztráliából Dave Blenkhorn és George Washingmachine, Ausztriából a The Blues Messengers, Csehországból a Miss Mikey & the Organ Grinders, Franciaországból Benoit de Flamesnil, Jerome Etcheberry és Olivier Franc, Hollandiából a The Busquitos, Olaszországból az Attilo Troiano Trio, Szlovákiából pedig a Funny Fellows - közölték korábban a szervezők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását