2022. június 28. - Levente, Irén

Cseke Katinka és a férfiak

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Cseke Katinka egy indiai gyógynövény receptúra segítésével több mint 20 kilótól szabadult meg. A csodás fogyás híre nők ezreit motiválta, ám a színésznő mégis úgy döntött, pár hónapra felhagy a fogyókúrával, és nem is nyilatkozik egy ideig bámulatos átalakulásáról. A TV2 Több, mint testőr című műsorával azonban most kivételt tett, és egészen meglepő titkokról vallott.
2019. március 26. kedd 09:10 - HírExtra
 

Cseke Katinka tavaly év végére több mint 25 kilót fogyott egy indiai receptúrának köszönhetően, amit Singh Viki ajánlott a színésznőnek. A Jóban Rosszban sztárja azóta rengeteg ajánlatot kap a férfiaktól, ő azonban még nem állt kötélnek, hiába kérlelik.

„Még mindig nem találom a helyem! Az ember azt gondolná, hogy 25 kiló fogyás az nagyon durva, 82 kiló vagy, és voltál 106… De én még valamit keresek magamban, nem tudom miért. Nagyon érdekes, sok pali ír levelet, és a barátnőim kérdezik, hogy randizok-e, válogatok-e, és még mindig nem. Azt érezem, hogy nincs kedvem, nem akarok, még nem. Nem azért, mert még mondjuk le kell fogynom 15 kilót, hanem egyszerűen jól vagyok így magamban” – vallotta be Katinka, aki azt is elárulta, hogy kinek a visszajelzése esik számára a legjobban.

„A lányom volt a legnagyobb kritikusom, ő mindig mondta, hogy anya, olyan szép vagy, muszáj kicsit összeszedned magad - ő nagyon büszke rám! Az utcán is sokan dicsérnek… Igen, az utca népe” – mesélte mosolyogva a színésznő.

Cseke Katinka az adásban azt is elárulta, még 10 kilótól szabadulna, és azt reméli, fogyása hozzásegíti nagy álmához, hogy nagyjátékfilmekben szerepelhessen.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását