2024. április 28. - Valéria

Válik a filmsztár?

Bírósági úton kíván különválni feleségétől, Robin Wright színésznőtől Sean Penn. Noha a pár továbbra is házas marad, különélésüket hivatalos formában, jogilag szeretnék rögzíteni.
2009. április 30. csütörtök 20:54 - HírExtra
Az Oscar-díjas színész "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva kérelmezte a különélést az általa benyújtott iratokban - értesült a Hollywood Acces. Mindy Ross, a sztár ügyvédje hangsúlyozta, hogy bíróság fog dönteni a vagyon és a gyerekek feletti felügyelet megosztásáról, jóllehet a pár hivatalosan továbbra is házas marad.

Robin Wright Penn-nek harminc napja van arra, hogy ő is hasonló kérelmet nyújtson be, de folyamodhat válásért is. Az utóbbi esetben garantált a válás kimondása - tette hozzá a jogi képviselő.

A színész páros 1996-ban mondta ki az igent, két gyerekük van, a 18 éves Dylan Francis és a 15 éves Hopper Jack. Penn és felesége 2007 decemberében már elindította a különélést kimondó jogi folyamatot, 2008 áprilisában azonban kibékültek.

A 47 éves színész egy időre el is hagyta feleségét, többször volt látható Petra Nemcová szupermodell oldalán. Sokan észrevették, hogy a Milk című filmben nyújtott alakításáért idén ismét Oscar-díjjal kitüntetett színész az ünnepségen elmondott köszönőbeszédében "elfelejtette" megemlíteni feleségét, akivel több filmben játszott együtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását