2024. április 26. - Ervin

Figyelem lottózók! - változás

Az ünnepek alatt módosulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorainak sugárzási időpontjai, szombat helyett pénteken tartják egyebek mellett az ötös lottó sorsolását a vidékről érkező játékosok könnyebb közlekedése miatt - közölte a Szerencsejáték Zrt. sajtóirodája az MTI érdeklődésére pénteken.
2016. december 23. péntek 15:12 - HírExtra
 
A tájékoztatás szerint pénteken kerül sor az 51. heti Luxor, ötös lottó és Joker sorsolásra, a hatos lottót vasárnap húzzák, míg az 52. heti Luxor, ötös lottó, hatos lottó és Joker sorsolást 2017. január elsején, vasárnap tartják. Mint írták, bár ritkán fordul elő, hogy a szenteste és a szilveszter is a szombati sorsolás napjára esik, a Szerencsejáték Zrt.-nél már bevált gyakorlat szerint ilyenkor egy másik napra teszik át a sorsolást.

Ezt leginkább az indokolja, hogy az esti, élő televíziós műsorban résztvevő vidékről érkező játékosok hazajutása a vasúti- és a tömegközlekedés ünnepi menetrendje miatt az eredeti sorsolási napokon nehézkes lenne - fejtették ki a közleményben. A változásokról időben tájékoztatta a zrt. a játékosokat a honlapon, értékesítési pontokon, valamint a sorsolási műsorokon keresztül is - írták.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását