2024. április 19. - Emma

6 tipp, hogy motivált maradj az év végi hajrában is

Nem könnyű elfogadni, de a siker valóban fejben dől el. A stressz, a düh és az aggodalom fő okozói a negatív gondolatok, amelyek mentálisan és fizikailag is rendkívül súlyos problémákat okozhatnak, ezért fel kell ismerni a hétköznapok pezsdítő izgalmát és pozitív periódusait. Murray Newlands, az entrepreneur.com szerzője ehhez 6 tippet ajánl:
2016. december 19. hétfő 15:36 - HírExtra
 1. Légy tisztában a céljaiddal! Ha nincsenek konkrét elképzeléseid, elvesztél. A legjobb módja annak, hogy motivált maradj, ha pontosan megfogalmazod magadnak a következőket: milyen irányba tartok, és hogyan jutok el odáig? Az oda vezető út legyen egyértelmű, jól látható, tele motivációval.

2. Tartsd szem előtt az eredményeidet! Gyakran érezzük magunkat kimerültnek, talán frusztráltnak is, ez pedig sokszor saját magunknak köszönhető. Légy büszke az elért sikereidre, egyúttal koncentrálj a jövőbeliekre is! Nagyon fontos, hogy a lelkesedésben soha ne lankadj, tudj építkezni a megélt kudarcaidból.

3. Emlékezz a munkára, amit már magad mögött tudsz! Sokkal könnyebb azt az utat járni, amit Te magad választottál. Mindig emlékezz arra, hogy ezt a munkát magadért is végzed.

4. Elsősorban másokra gondolj! Állj meg és töprengj el azon, hogy mitől lehetnél jobb. Kezdj el azon gondolkodni, hogyan lehetnének eredményesebbek a dolgok körülötted. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy bármilyen helyzetben megtaláld az előre vezető utat. Tűzd ki a célt, és ösztönözd rá a munkatársaidat is minden nap.

5. Minden nap egy új esély! Amikor reggel felébredsz és kinyitod a szemed, tekints arra az új lehetőségek napjaként, hagyd magad mögött az előző napi terheket. Minden kudarc egy esély arra, hogy legközelebb jobbak legyünk.

6. Vedd körül magad motivált emberekkel! Ha olyan emberek vesznek körül, akik lehúznak Téged, és mindig Te vagy a legokosabb az irodában, akkor valószínűleg nem a megfelelő helyen vagy. A motiváció legnagyobb forrása a szenvedély és a keményen dolgozó emberek, akik nagy álmokat hivatottak beteljesíteni, miközben legtöbbször briliáns elmék. Építs ilyen csapatot!
Forrás: Ferling PR
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását