2024. április 19. - Emma

Pont az OTP???

Az OTP lett a Mastercard - év bankja 2016 verseny fődíjasa, a pénzintézet nyerte el "Az év legrokonszenvesebb bankja" címet is, amelyet a közönség szavazatai alapján hirdettek ki az ünnepélyes díjátadón, kedden - közölte a Mastercard az MTI-vel hétfőn.
2016. november 22. kedd 17:31 - HírExtra
 

A Mastercard versenyén kilenc kategóriában indulhattak a bankok, 79 pályázat érkezett 13 pénzintézettől. Közel hatvan zsűritag vett részt a pályázatok értékelésében, a verseny honlapján megjelent videókra több mint tízezer szavazat érkezett.

"Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze" kategóriában a CIB Bank lett az első 2016-ban indult mobilalkalmazásával, amely számos funkcióval - például QR kódos regisztrációval, ujjlenyomatos belépéssel és aláírással, grafikus egyenleg-, számla- és kártyatörténettel - segíti az ügyfeleket.

"Az év lakossági hitelterméke" kategóriát a MagNet Bank nyerte a Mentor Közösségi Hitellel, egyben övé lett "Az év társadalmilag felelős bankja" cím is megosztva az OTP Bankkal.

"Az év lakossági megtakarítási terméke" a K&H Bank-é tervező megtakarítási számlája elismeréseként.
"Az év lakossági számlacsomagja" a GRÁNIT Bank Digitális számlacsomagja lett, és ez a bank érdemelte ki "Az év leginnovatívabb bankja" díjat is.

"Az év bankára" Kovács Antal, az OTP Jelzálogbank igazgatóságának elnöke lett, e kategória győztesét a bankárok választják.

A Magyarországon működő kereskedelmi bankok versenyén indulni kívánó pénzintézetek a www.evbankja.hu honlapon pályázhattak, illetve a Mastercard által felkért független, szakmai zsűri tagjai is itt értékelhették a szakmai pályázatokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását