2024. március 29. - Auguszta

Jól megy Hangáéknak

Hanga Ádám csapata, a Baskonia Vitoria Gasteiz az Euroliga-nyitányon és a spanyol kosárlabda-bajnokság negyedik fordulójában is nyert a hétvégén.
2016. október 17. hétfő 16:40 - HírExtra
 

Az Euroligában legutóbb negyedik baszk gárda péntek este hazai pályán 85-84-re verte a török Efes Istanbult, a magyar csapatkapitány 30 perc alatt 6 pontot, 4 lepattanót és 4 gólpasszt gyűjtött. A nemzetközi sorozat honlapja a forduló hetedik legszebb jelenetének választotta Hanga egyik dobásblokkolását.

Vasárnap a vitoriaiak az Andorra csapatát fogadták, és 95-77-es győzelmet arattak. Ezen a meccsen Hanga 28 perc alatt 13 ponttal, 6 lepattanóval és 4 gólpasszal zárt, ezzel csapata egyik legjobbja volt.
"Az idei Euroliga-szezonban mindenki játszik mindenkivel, eltűnt a csoportrendszer. A tavalyi győztes CSZKA Moszkva és a Fenerbahce kilóg felülről, utána 13-14 csapat ugyanolyan erőt képvisel. Sok izgalmas meccs lesz" - mondta az MTI-nek a 27 éves légiós, hozzátéve: a bajnokságban az Andorra elleni sikerrel tették meg szebbé a heti teljesítményüket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását