2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Trump hisztizik

Donald Trump egy floridai kampánygyűlésén azt állította, hogy összefogtak a lejáratására.
2016. október 14. péntek 08:08 - HírExtra
 

A floridai West Palm Beachben tartott rendezvényen - hívei tapsa és éljenzése közepette - Donald Trump azt állította: mivel a párteliteken kívülről "érkezett" a politikába, ezért összefogtak ellene, hogy lejárassák őt. A Clinton-kampányra utalva pedig kifejtette: számolt azzal, hogy előkerül a múltjából sok minden, hogy támadják majd a családját is, de - mint fogalmazott: - "ennyi aljasságra nem számítottam".

A republikánus elnökjelölt visszautasította a szerda óta felmerült újabb vádakat, amelyek kapcsán újabb öt nő állította róla, hogy fogdosta, vagy csókolgatta, de mindenképpen szexuálisan zaklatta őket. A különböző újságokban - így például a The New York Timesban, vagy a People magazinban - megjelent állítások szerint "szexuális ragadozóként" festették le Trumpot. Az egyik nő egyenesen azt állította, hogy Trump rátámadt és a falhoz szorította őt, és csak Trump személyi inasának köszönhetően menekült meg.

Szerinte hamisak

"Ezek a rosszindulatú állítások teljességgel hamisak" - mondta Trump. Hozzátette: "Clintonék tudják ezt nagyon jól. Az állítások mindegyike koholmány. Tiszta kitalációk, szemérmetlen hazugságok". Trump a Clinton-barát sajtót okolta, és "egyeztetett támadássorozatról" beszélt.

A nők által megfogalmazott vádakról kifejtette: bizonyítékai vannak az állítások hamisságára, kért is helyreigazítást a The New York Timestól. A lap egyébként nem volt hajlandó erre.

A republikánus elnökjelölt elismerte, hogy ezek az állítások sértik őt és kárt okoznak a kampánynak.
A választási győzelem szempontjából kulcsfontosságú, úgynevezett ingadozó államok közül kettőben, Pennsylvaniában és Michiganben Hillary Clinton máris nagyon nagy arányban -kilenc, illetve tíz százalékkal - vezet Donald Trump előtt.

Keményen nekiment Michelle is

Szexuális ragadozónak állította be Trumpot csütörtökön az amerikai elnök hitvese, Michelle Obama is, aki New Hampshire államban kampányolt Hillary Clinton elnökké választása mellett. A first lady szokatlanul kemény hangon beszélt a republikánus elnökjelöltről, s arra szólította az amerikai nőket, hogy emeljék fel szavukat Donald Trump ellen.

Michelle Obama azt fejtegette: megrendítette őt mindaz, ami kiderült arról, hogyan bánt Trump a nőkkel. Emlékeztetett arra is, hogy a republikánus jelölt a kampány során végig lekicsinylően beszélt a nőkről. A first ladynek elcsuklott a hangja, amikor arról beszélt: őt is mennyire sérti mindaz, amit Trump mondott és ami kiderült róla. "A nőkkel bármi megtehető?" - tette fel a kérdést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását