2022. július 2. - Ottó

Új szcientológiai központ Magyarországon

Szombaton megnyitotta kapuit a szcientológia magyarországi központja, mely egyben közép-európai központként is működik a jövőben.
2016. július 24. vasárnap 09:08 - HírExtra

A budapesti Váci úton álló új irodaépület előtt hosszú sor kígyózott a szombati megnyító előtt, mely aztán késő délutáni programsorozatban folytatódott, de már szigorúan zárt körben, a nyilvánosság teljes kizárásával.

Mint Soós Zoltán a szcientológia egyik legfontosabb kitüntetésének, a szabadságéremnek tulajdonosa a Hírextrának a helyszínen elmondta, az épületet a kizárólag adományokból hozzávetőleg egymilliárd forintból építették fel.

A megnyítóra Európából és az Egyesült Államokból is érkeztek vendégek. Az esemény szigorú biztonsági intézkedések mellett zajlott, a sajtó munkáját a nyilt utcán is több ízben ellenőrizték; az épületbe újságíróként esélytelen volt bejutni.

Szigor

A szicentológia tevékenysége több országban is nagy vihart kavart és kavar a mai napig, talán ennek köszönhető, hogy hazánkban is viszonylag zárt a közösség, a tagok és a vezetők kerülik a nyilvánosságot. Nem volt tehát meglepő, hogy a sajtót egy az utcán kiosztott nyilatkozatban kérték, ne zavarják interjúkészítéssel az érkezőket.

Forrás: hirextra.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását