2024. április 19. - Emma

Tele volt a Sziget

Teltházas volt a Sziget pénteki napja: a rendezvényre 90 ezren látogattak ki - tájékoztatták a szervezők szombaton az MTI-t.
2015. augusztus 15. szombat 13:28 - HírExtra
Pénteken többek között a Marina and the Diamonds, a Kasabian és Avicii lépett fel a Nagyszínpadon. A közlemény idézi Gerendai Károly főszervezőt, aki elmondta, hogy bár az idén megnövelték ötezerrel a rendezvény kapacitását, már a megnövelt befogadóképesség sem volt elég, ugyanis késő estére minden pénteki napijegy elfogyott.

A szervezők kitértek arra is, hogy a mínusz egyedik és nulladik napon, amikor nem teljes gőzzel megy a Sziget, 80 ezres a teltház, mivel annyian férnek el a Nagyszínpad előtt, de amikor minden helyszín üzemel, 90 ezer embert engednek be. Először fordult elő, hogy a Sziget területén ennyien tartózkodtak egyszerre.

"Az összehasonlítás kedvéért: ez egyetlen nap alatt több mint kétszer annyi látogató, mint amennyi az első Szigeten - 22 éve - összesen megfordult egy hét alatt. Természetesen a Sziget utolsó két napjára van még jegy, de a szombat is erősnek ígérkezik, amikor a Kings of Leon lesz a Nagyszínpad fő sztárja" - olvasható a közleményben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását