2021. május 18. - Erik, Alexandra

Gyurcsány a hibás - 2015

A Fidesz szerint a baloldal most is a Gyurcsány-Bajnai-korszak fejlesztéspolitikája mellett elkötelezett, és hagynák veszni az uniós forrásokat.
2015. augusztus 14. péntek 17:14 - HírExtra
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Szigetvári Viktor, az Együtt - a Korszakváltók Pártja elnöke azt mondta, a kormány alkalmatlan arra, hogy 2017 júniusáig kiírja az uniós költségvetési ciklus összes pályázatát. Hozzátette: ha a kabinet esetleg alkalmas is volna erre a feladatra, ezt akkor sem szabad megtennie, mert az EU nem a Fidesznek és nem a kormánynak adja ezt a pénzt.

A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-korszakban a hazánkat illető fejlesztési források 30 százalékát, akár 2500 milliárd forintot is hagyott volna a baloldal elveszni, a emellett fejlesztési pénzeket látható eredmények nélkül és gyakran szabálytalanul költötték el.

Közölték továbbá, hogy a magyar emberek, a vállalkozások és a települések érdeke az, hogy minél több pályázati kiírás mielőbb megjelenjen és a fejlesztési források 100 százalékát minél gyorsabban és eredményesebben fel tudják használni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását