2024. május 5. - Györgyi

Mesterházy és a nagykövetek

Az MSZP elnöke kedden munkareggelin fogadta az Európai Unió és az EBESZ tagországai, összesen harminckét állam képviselőit, köztük huszonöt nagykövetet - közölte az MSZP az MTI-vel.
2014. február 11. kedd 19:09 - HírExtra
A tanácskozás résztvevői áttekintették a magyarországi választások előtti időszak aktuális bel- és külpolitikai kérdéseit. A közlemény szerint a szocialista pártelnök leszögezte, hogy a politikai verseny továbbra is nyitott, "a jelenlegi kormányerők minden ellenkező törekvése dacára", egyúttal meggyőződését fejezte ki a jelenlegi demokratikus ellenzék választási győzelmével kapcsolatban.

Az összefogás miniszterelnök-jelöltje vázolta a tavasszal megalakuló Mesterházy-kormány legfontosabb első intézkedéseit, illetve főbb programpontjait.

A munkareggelin a szocialista párt EP-képviselőjelöltjeit Szanyi Tibor listavezető mutatta be, ismertetve a párt európai választási programját, elképzeléseit. Az MSZP egyik legfontosabb törekvésének Magyarország európai re-integrációját nevezte - olvasható a kommünikében.
A találkozó során kétoldalú megbeszélések is zajlottak az ezt igénylő nagykövetek és a miniszterelnök-jelölt között.

Mint írták, az MSZP az elmúlt években is rendszeresen szervezett hasonló jellegű találkozókat, és a jövőben is tartani fogja a kapcsolatot hazánk szövetségeseivel, barátaival.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását