2024. március 29. - Auguszta

Magyar rabszolga

Hónapok óta fizetség nélkül dolgoztattak és bántalmaztak Kisbéren egy férfit, akinek ellátást ígértek szállásadói. A rendőrség elfogta és őrizetbe vette a gyanúsítottakat - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.
2013. október 14. hétfő 10:28 - HírExtra
A sajtószolgálat tájékoztatása szerint a sértett márciusban költözött a 21 éves R. Kitti és a 25 éves O. Attila otthonába, akik iratait és nyugdíját elvették és többször bántalmazták. A férfinak a ház melletti fűtetlen fáskamrában kellett aludnia, ahová többször bezárták. A nyugdíját minden hónapban elvették és a ház körüli munkát is vele végeztették. Később áldozatukat bankkártya készíttetésére kényszerítették, amellyel megpróbáltak hitelt felvenni.

A férfi egy alkalmas pillanatban a rendőrséghez fordult segítségért. A kisbéri nyomozók a szombaton elfogott gyanúsítottak ellen kényszermunka, zsarolás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, okirattal és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés miatt indítottak eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását