2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nulladik nap a VOLT-on is

A megszokottnál egy nappal korábban kezdődik a 20. VOLT Fesztivál: a nulladik napon, június 26-án a jubileum jegyében We Love VOLT! címmel két színpadon monstre koncertfolyam lesz, amelyen húsz zenekar és tucatnyi dj lép fel legnépszerűbb dalaival és szettjeivel.
2012. május 14. hétfő 13:59 - HírExtra
Egy nappal a rendes fesztiválprogram (június 27-30.) kezdete előtt már 14 órakor kinyitja kapuit a 20. VOLT: a Telekom Nagyszínpadon 19 órától éjfélig a fesztivál eddigi történetének fontos hazai szereplői lépnek fel három-négy dallal, legnagyobb slágereikkel - tájékoztatták a szervezők csütörtökön az MTI-t.

A programban szerepel többek között az Anima Sound System, az Animal Cannibals, a Bëlga, a Belmondo, a Brains, a Compact Disco, az Európa Kiadó, a Hősök, Kardos-Horváth János, a Kerekes Band, Lovasi András, a Magna Cum Laude, a Moby Dick, a Neoton Família, a Pál Utcai Fiúk, a Punnany Massif, a Quimby és a We Are Rockstars.

"Néhány fellépő, köztük Ákos és a Tankcsapda azért nem tud jelen lenni a We Love VOLT! programon, mert folyamatosan próbál +rendes+ fesztiválfellépésére, őket sajátos formában idézzük meg, hogy a jelenlévők bepillanthassanak a néhány nappal későbbi különleges koncertek előkészületeibe. A show fontos eleme lesz az Európa Kiadó koncertje: a zenekar szerepelt az első, 1993-as VOLT Fesztivál hirdetésein, majd a koncert napján az őket szervező cég lemondta a bulit. Most 45 percben pótolják az elmaradást" - idézte a közlemény Fülöp Zoltánt, a VOLT egyik házigazdáját.

Lobenwein Norbert, a VOLT főszervezője felidézte, hogy a gálaműsor összeállításakor a felkért produkciók közül szinte mindenki azonnal igent mondott, ezért jutott eszükbe a We love VOLT! cím.

Gyors átállások


A koncertek között rövid, mindössze néhány perces átállásokra lehet számítani, ekkor a led-falakon a korábbi VOLT-ok pillanatai elevenednek meg. A nagyszínpados monstre koncertfolyamot tűzijáték zárja. Eközben a fesztivál másik nagyszínpadán Magyar Dj Allstars címmel a legnépszerűbb magyar dj-k és live act-ek váltják egymást 20 óra és másnap reggel 6 óra között. Itt lesz Andro, Bernáthy Zsiga, Cadik, a Fine Cut Bodies, Naga és Palotai is.

A szervezők kiemelték: a bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, a napijegyesek 5000 Forintért vehetnek részt a programokon. A GYSEV idén is indít VOLT-vonatot, amely a fesztivál nulladik napjától zárásig naponta indul Budapest Keleti Pályaudvarról Sopronba és vissza.

Az idei VOLT Fesztiválon mások mellett fellép a Faith No More, Skrillex, a Snow Patrol, az Iggy & The Stooges, a Lostprophets, a Röyksopp, az Enter Shikari, Chase & Status, a Simple Plan, a Hadouken, Katy B, Mac Miller, a hazai sztárok közül Ákos, a Quimby és a Tankcsapda.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását