2022. augusztus 9. - Emőd

Az Anonymous Szlovákiát támadná

Több szlovákiai politikai párt honlapja ellen ígért támadást az Anonymous hackercsoport - közölte a SITA szlovák hírügynökség kedden.
2012. március 6. kedd 18:21 - HírExtra
Megígérték

Az Anonymous, amely a múltban már a kormányhivatal és a szlovák parlament, valamint a Penta pénzügyi csoport weboldalait is megtámadta, ezúttal péntekre - az előre hozott szlovákiai parlamenti választások előestéjére - ígérte a támadást.

A SITA hírügynökség szerint a csoport a legnagyobb ellenzéki párt az Irány - Szociáldemokrácia (Smer-SD), a jelenlegi kormánykoalíció legnagyobb pártja, a Szlovák Kereszténydemokrata Unió - Demokrata Párt (SDKÚ-DS), a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH), valamint a parlamenten kívüli, "99%" nevet viselő párt internetes honlapjait és Facebook profiljait akarja megtámadni.

Amit kell

A választások előtti napra tervezett akció az Anonymous szerint része lesz annak a "nagyszabású programnak", amelyet az internetes kalózok csoportja a választások hetére ígért.

A csoport állítása szerint az általuk tervezett akció célja megfosztani a pártokat attól a lehetőségtől, hogy "hazugságokkal szerezzenek választókat." "Az, ami ezen a héten történni fog, mindenkit mozgósít, és hisszük, hogy a szlovákok összefognak, megteszik azt, amit kell" - olvasható az Anonymous közleményében.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását