2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Bundabotrány: újabb gyanúsítottak

Újabb gyanúsítottjai vannak a fogadási csalásokkal kapcsolatos ügynek: kedden a REAC labdarúgócsapatának hat jelenlegi, illetve korábbi játékosát állították elő a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai.
2012. február 28. kedd 13:58 - HírExtra
Fazekas Géza, a KNYF szóvivője az MTI-nek egyelőre nem kívánt a részletekről nyilatkozni, a "nyomozati cselekmények" lezárulta utánra ígért bővebb tájékoztatást.

A bundabotrány kapcsán már vettek őrizetbe korábbi rákospalotai labdarúgót: a gyanú szerint S. Balázs 2007 szeptembere és 2008 májusa között a REAC játékosaként négy mérkőzés kapcsán elfogadta egy eddig be nem azonosított személy ajánlatát, hogy fejenként legalább 2500 euró - az egyik esetben legalább 100 ezer forint – ellenében, további játékostársaival együtt részt vesz a találkozók eredményének olyan befolyásolásában, hogy két góllal elveszítik az adott mérkőzéseket.

A KNYF korábbi közleménye alapján mivel a négyből három esetben a mérkőzésen a kívánt eredmény született, S. Balázs a bundaügyben már korábban előállított és kihallgatott H. Gábornak két alkalommal 2500 eurót adott át, míg egy esetben egy eddig ismeretlen személytől 100 ezer forintot kapott.

Az ügyben eddig összesen - a mostani előállított játékosokat nem számítva - 19 személyt hallgatott ki a főügyészség gyanúsítottként, közülük jelenleg négyen előzetes letartóztatásban, négyen házi őrizetben vannak, illetve egy személy lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt áll.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását