2024. május 12. - Pongrác

Csányi illusztris társaságba került

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét két bizottságba is beválasztotta a sportág nemzetközi szövetsége, a FIFA.
2012. január 3. kedd 19:22 - HírExtra
Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a FIFA december 30-i keltezésű levelében arról értesítette az MLSZ-t, hogy Csányi a világbajnokságokat szervező bizottságnak, valamint a 2014-es brazíliai vb operatív vezető testületének lett tagja.

Csányi Sándor illusztris társaságba került, a két grémium tagjai között szerepel ugyanis - más sportvezetők mellett - Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke, Ángel Maria Villar Llona, a spanyol szövetség első embere, valamint Theo Zwanziger, a német szövetség vezetője is.

"A FIFA tavalyi, zürichi kongresszusán döntött arról, hogy felülvizsgálja és átalakítja állandó bizottságai összetételét. A szervezet a napokban hozott határozatot az életbe lépő változásokról" - olvasható a kinevezésről az MLSZ honlapján.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását