2024. április 24. - György

Tatamik mellől figyelt Csernoviczki Éva

Civilben, csak a tatamik mellől figyelte társainak mérkőzéseit a Hungária Kupán Csernoviczki Éva, aki már százszázalékosnak tekinthető olimpiai kvótával rendelkezik. A tatabányaiak 48 kg-os dzsúdósa eleve nem számolt a budapesti tornával, mivel nem illett
2008. február 16. szombat 18:16 - Hírextra
A tatabányaiak 48 kg-os dzsúdósa eleve nem számolt a budapesti tornával, mivel nem illett bele a kvalifikációs menetrendjébe.

"Úgy terveztük, hogy csak minden második héten versenyzek, hogy ne kelljen olyan sűrűn 51 kilóról visszafogyasztanom, és a Hungária Kupa sajnos pont egy közbülső hétre esik. Jövő hétvégén elindulok Hamburgban, ahol sok erős ázsiai ellenfél lesz, aztán pedig az áprilisi Eb-n is. Furcsa, hogy nem küzdök ma, de bevallom, az e heti, párizsi edzőtábor után jólesik egy kis pihenő" - nyilatkozta az MTI-nek.

Edzője és édesapja, Csernoviczki Csaba már a távlati elképzelésekről beszélt:

"Májusban egy szlovéniai edzőtáborozás jön, ahol olyan különleges kamrában pihennek majd a lányok, amelyik a magaslati körülményeket szimulálja. Ezzel a kerékpársportban gyakran alkalmazott eljárással nő a vörösvértestszám, így a versenyző terhelhetősége is. A nyáron az átállás modellezésére kimegyünk majd két hétre Japánba, aztán még egy kis braunschweigi edzőtábor, és már rá is fordulunk az olimpiára."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását