2024. május 18. - Erik, Alexandra

MSZP: le kell váltani Orbán Viktort

Le kell váltani Orbán Viktort ahhoz, hogy az ország elkerülje az államcsődöt - mondta Burány Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő csütörtöki, parlamenti sajtótájékoztatóján.
2011. december 22. csütörtök 12:59 - HírExtra
A szocialista politikus megfogalmazása szerint Magyarországot bóvliba sorolják a hitelminősítők, a gazdasági bizottságban meghallgatásra váró miniszterjelölt teljesen ismeretlen a közéletben. Ez a káosz egy elfogadhatatlan társadalom- és gazdaságpolitika következménye - mondta Burány Sándor, hozzáfűzve: bár a világban sok a gond, de az ország számára a legnagyobb nehézségek okát mégis itthon kell keresni.

Az ellenzéki politikus - a felelős kormánypárti képviselőkhöz címezve kijelentését - leszögezte: Orbán Viktor miniszterelnököt az államcsőd elkerülése érdekében le kell váltani. Arra az újságírói kérdésre, hogy ki legyen a kormányfő, Burány Sándor annyit mondott: ezt nem az ő dolga eldönteni, de szerinte most egy, a befektetőkkel tárgyalni tudó független szakemberre van szüksége az országnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását