2024. március 29. - Auguszta

Napirenden az iskoláskorúak közötti agresszió

Az iskoláskorúak között terjedő agresszió kezelése és megelőzése lesz a fő témája az április első hetében rendezendő Fővárosi Pedagógiai Napoknak - közölte Kozák Zsuzsanna szervező az MTI-vel.
2008. március 28. péntek 08:40 - Hírextra
A rendezvény keretében április 2-án szakmai tanácskozást rendeznek, amelyen felszólal Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa, Szüdi János, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára, Jenei Ágnes médiakutató, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára és Mayer József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet kutatásvezetője.

Ugyanezen a napon a média hatásáról tartanak plenáris délutánt, amelyen az erőszakos tévéműsoroknak a különböző hátterű fiatalokra gyakorolt hatásaival foglalkoznak, de szó lesz a médiaoktatás lehetőségeiről is.

A március 31-én kezdődő programsorozatot képzőművészeti kiállítás, multikulturális nevelés, toleranciatréning színesíti. A rendezvény részeként tartják meg április 4-én a közoktatási kollégiumok konferenciáját, április 5-én pedig az Országos Népdaléneklési Minősítőverseny döntőjét a Néprajzi Múzeumban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását