2024. május 8. - Mihály

Feró egyik szeme sír, a másik nevet

Örül, hogy ünnepel a Beatrice, de azt mondja, van benne szomorúság is. Harminc éves a Beatrice! Ennek kapcsán Nagy Feró a Reggeliben mesélt az együttesről.
2008. október 8. szerda 08:02 - Hírextra
- Harminc év... Ez jó is, meg rossz is. Örülök, hogy ünnepelünk, de megöregedni nem jó. A Beatrice női zenekarnak indult, de aztán a lányok összevesztek. Engem meghívtak, hogy zenéljek a lányok között, és nagyon élveztem. 1977-ben Mónika - akire épült a zenekar - kiszállt, én pedig úgy gondoltam, csinálok egy saját bandát. A név pedig maradt, azt nagyon megszerette a közönség.

Feró a babos kendő történetét is megosztotta a nézőkkel:

- Volt egy lila kendőm, ami ocsmány volt, és egy alkalommal a csajom hozott egy babos kendőt, hogy inkább azt vegyem fel. Felvettem, meglátta a basszusgitáros, mondta, hogy hű, ez nagyon jó, neki is kell! Eltelt egy hónap, és a közönség 99%-a ebben járt.

A zenakar a harmincadik születésnap alkalmából koncertet ad.

- Nagy meglepetéssel nem készülünk. Az már magában meglepetés, hogy 30 év után öregemberek felmennek a színpadra, lés elkezdenek játszani. Örülök, hogy megértük ezt a kort. De azért nem olyan nagy öröm ám, megöregedni nem jó!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását