2024. március 2. - Lujza

Csepeli hullák: délután okosabbak leszünk?

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szombaton kora délután ad tájékoztatást a XXI. kerületben elkövetett emberölések ügyében - közölte az ORFK szóvivői irodája az MTI-vel; az eseményen Csizner Zoltán rendőr ezredes, az NNI igazgatója "tényközlő nyilatkozatot" tesz.
2011. augusztus 13. szombat 11:13 - HírExtra
MTV péntek esti híradójának közlése szerint egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a földbe ásott, onnan saját erejéből kiszabadult erdélyi férfi ügye összefügg a csütörtökön Csepelen, egy erdős területen megtalált négy holttest ügyével. Sajtóértesülések szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható délszláv férfi ellen egyelőre csak rablás és személyi szabadság megsértése miatt folyik eljárás, a férfi valószínűleg "nyomozási alkut" ajánlott a rendőröknek.

A hírműsor szerint a macedón férfi mutatta meg a helyszínt a rendőröknek, feltehetően nyomozási alkut ajánlott: azt mondta, mutat egy helyet az erdőben, ahol négy halott van elásva. Az általa megadott helyen találta meg az NNI a négy holttestet.

A nyomozás vélhetően két szálon fut, mivel a rendőröknek ki kell deríteniük, hogy a négy embert a macedón férfi ölte-e meg, ha nem, akkor ki volt a gyilkos - hangzott el a hírműsorban. Az áldozatok maradványainak boncolása és azonosítása péntek délelőtt kezdődött meg az Igazságügyi Orvostani Intézetben.

Az MTV Híradó úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök utasította Pintér Sándor belügyminisztert, ellenőrizze azokat a területeket, ahol hajléktalanok élnek. A nyomozás jelenlegi állása szerint ugyanis a csepeli ügyben fedél nélküli ember is érintett bűnsegédként - hangzott el a péntek esti híradó végén.
A délszláv férfit, illetve egy hajléktalan férfit és egy fiatalkorú lányt a kiszabadult 30 éves férfi által adott személyleírás alapján fogták el.

A Magyar Nemzet szombati száma, rendőrségi információkra hivatkozva azt közölte: a bűncselekmények összefüggésben vannak a területen élő hajléktalanok közösségével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását