2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Jobbik: a Fidesz-kormány sem hozott változást

A Jobbik által támogatott Rigán István volt a legerősebb ellenzéki jelölt a püspökladányi időközi országgyűlési választás első fordulójában, ezért akik ellenzéki képviselőt szeretnének, azok a második fordulóban is szavazzanak rá - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.
2011. június 17. péntek 17:30 - HírExtra
A Fidesz kormányzása sem járt érdemi változással, ezért ezt csak a Jobbik parlamenti megerősödése hozhatja - mondta Dúró Dóra.

A jobbik szóvivője etikátlannak nevezte a helyi Fidesz-jelölt, Bodó Sándor szórólapját. A kormánypárti jelölt ebben burkoltan azzal zsarolta a püspökladányiakat, hogy a térség csak az ő megválasztása esetén kap támogatást - tette hozzá Dúró Dóra.

A püspökladányi időközi választás első fordulóját június 5-én tartottak. A voksolás érvénytelen volt, mert a választásra jogosult állampolgároknak mindössze a 28 százaléka járult az urnákhoz. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Arnóth Sándor (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője márciusban autóbaleset áldozata lett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását