2024. április 20. - Tivadar
Nagyszabású ellenőrzést tartottak illegális szerencsejáték miatt a Lurdy Házban, több gyanúsított van - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
2011. május 28. szombat 12:08 - HírExtra
A NAV, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a tűzoltóság és a IX. kerületi önkormányzat munkatársai péntek este csaptak le a bevásárlóközpont pókertermében, ahol csaknem 40 asztalon készpénzes, illetve versenyrendszerű játék zajlott - tartalmazza a NAV szóvivőjének közleménye.

A NAV munkatársai a jövedéki ellenőrzés mellett vizsgálták a foglalkoztatást és az információtechnológiát, lefoglalták az összes pókerasztalt és a több bevásárlókocsit megtöltő zsetonokat. A rendőrök gyanúsítottként, illetve tanúként hallgattak meg több személyt.

A péntek esti akciót az adóhatóság feljelentése nyomán indították, egy ugyanitt korábban lezajlott ellenőrzés eredményeként már mintegy tízmillió forintos bírságot kiszabott a NAV.

Az ellenőrzések célja az illegális szerencsejáték-szervezői tevékenység visszaszorítása és ezzel párhuzamosan az engedély birtokában végzett tevékenységek támogatása: a NAV minden tudomására jutott esetben megteszi a szükséges intézkedéseket az illegális szerencsejáték-szervezői tevékenység feltárására és szankcionálására - közölte Burillák Attila szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását