2024. május 3. - Tímea, Irma

Dzsudzsák bevethető állapotban van

A Nemzeti Sport információi szerint a bordasérüléssel bajlódó Dzsudzsák Balázs valószínűleg ott lehet a pályán pénteken, a hollandok elleni Eb-selejtezőn.
2011. március 22. kedd 07:34 - HírExtra
Rosszul volt

Dzsudzsák, saját bevallása szerint, az utóbbi időben meglehetősen rosszul érezte magát, bordasérülés kínozta, ám a PSV ragaszkodott hozzá, hogy a magyar szélső végigjátssza az Európa Ligában, a Rangers otthonában vívott mérkőzést.

Dzsudzsák gólpasszt adott a találkozón, az eindhoveni egyesület 1-0-ra nyert, a válogatottbeli szereplése azonban veszélybe került, különösen, hogy "Dzsudzsinak" az Utrecht elleni, vasárnapi találkozón is fájdalmai voltak. A labdarúgó ma orvosi vizsgálaton vesz részt, amelynek eredményéről hivatalos tájékoztatás egyelőre nem érkezett, a Nemzeti Sport Online azonban úgy tudja, az orvosok véleménye szerint nincs akadálya Dzsudzsák játékának, így a PSV légiósa valószínűleg kezd pénteken.

Az MLSZ megerősítette a hírt

A hírt Pajor-Gyulai László, az MLSZ sajtófőnöke is megerősítette: a Telkiben rendezett sajtóbeszélgetésen elmondta, Dzsudzsák kisebb zúzódást szenvedett, de vállalni tudja a játékot.

Dzsudzsák szereplése természetesen rendkívül fontos a nemzeti csapat számára: a PSV légiósa manapság az első számú magyar futballistának számít, idén15 gólnál és 12 gólpassznál jár a holland ligában, és komoly európai csapatok figyelmét is felkeltette, így vélhetően csak idő kérdése, mikor hagyja el Hollandiát.

Egy fontos gól

Dzsudzsák szerezte a magyar válogatott győztes gólját Finnországban, az eddigi legfontosabb Eb-selejtezőn, és a hollandok ellen is nagy szerep várhat rá. A világbajnoki ezüstérmes oranje jelenleg hibátlan mérleggel vezeti a selejtezőcsoportot, és még Dzsudzsákkal is óriási meglepetés lenne, ha sikerülne két mérkőzésen - a magyar válogatott pénteken itthon, kedden Amszterdamban küzd meg Sneijderékkel - egy pontot szerezni...
Forrás: SamsungSport/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását