2020. július 12. - Izabella, Dalma

Mellnagyobbítási láz tombol a celebvilágban

Zimány Linda és VV Zsófi után, Bencsik Tamara is kés alá fekszik. Az énekesnő úgy véli, nagyobb mellel jobban érezné magát a bőrében.
2011. március 12. szombat 12:31 - HírExtra
Bencsik Tamara, a Megasztár 4 egykori versenyzője hamarosan megvalósítja régóta dédelgetett álmát, és kés alá fekszik. Dögös fekete ruha, hosszú combok, villanó dekoltázs – így nézett ki Bencsik Tamara azon a fellépésen, ahol lapunk munkatársa találkozott vele. Ám a fiatal lánynak mindez nem elég, a szabadkai énekesnő tökéletes mellet szeretne, ezért úgy határozott, kés alá fekszik.

– Régóta tervezem már, hogy megnagyobbíttatom a cicimet, a természet ugyanis nem volt túl bőkezű velem – mondta nevetve Tamara. A plasztikai beavatkozás az énekesnő önálló döntése, melyet családja is teljes mértékben elfogad.

– A párom, Ádám és a szüleim és áldásukat adták. Szerintük ha így érzem jobban magam, akkor nyugodtan csináljam. Semmi kifogásuk ellene – szögezte le a mostanában egyre kevesebb ruhát viselő Tamara, aki nemcsak nagyobb domborulatokkal, de pikáns leszbikus jelenetekkel is szeretné elkápráztatni férfi rajongóit.

A 24 éves lány néhány nap múlva kezdi el forgatni harmadik videoklipjét, melynek helyszínéül egy rózsaszín női mosdót választott, ami kitűnően illik ahhoz a szexis, csajos stílushoz, melyet képvisel. – A klipben rajtam kívül lesz még egy lány, akivel az ajkaink igencsak közel kerülnek egymáshoz – titokzatoskodott Tami.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását