2024. május 19. - Ivó, Milán

Lopott, majd kötelességtudóan iskolába ment

Egy testvérpár lopott el két kerékpárt Csongrád Bökény városrészében hétfőn hajnalban. A fiatalabbik testvér a bűncselekmény után iskolába ment, bátyja pedig szétszerelte a zsákmányt.
2011. március 9. szerda 09:20 - HírExtra
A testvérpár hétfőn hajnalban egyik ismerősük kerékpártárolóját törte fel, mivel tudta, hogy ott két értékes, több mint kétszázezer forintos biciklit találnak. A fiatalok hazatekertek a zsákmánnyal, majd a fiatalabbik testvér iskolába ment. Közben bátyja szakosan szétszerelte a kétkerekűket, majd az alumínium vázakat feldarabolta. Amikor öccse megérkezett az iskolából, elküldte, hogy a vázat tegye pénzzé.

A 18 éves csongrádi fiatal teljesítette is a feladatot, ezer forintért eladta a kétszázezer forintot érő kerékpárok vázát.

A csongrádi nyomozók a feljelentést követően végzett adatgyűjtés eredményeként jutottak el a bűncselekmény elkövetőihez, akiknél házkutatást tartottak, melynek során a kerékpárokból megmaradt alkatrészeket le is foglalták.

A testvérpár beismerő vallomást tett. Ellenük lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás, várhatóan gyorsított eljárásban bíróság elé állnak.
Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását